SERVIROC

L'evolució d'AQUAROC ha donat pas a l'ampliació del nostre grup amb la constitució de la societat SERVIROC, que la seva única i exclusiva finalitat és donar la millor atenció i el millor servei a tots els nostres clients.

Comptem amb un grup de tècnics altament qualificats i acreditats amb el certificat de manipulació d'aliments: Aigua per al consum humà.

Tant en les labors d'instal·lació dels nostres equips com en el manteniment dels mateixos, rebrà Un. la millor atenció personalitzada i la màxima eficàcia i experiència dels nostres tècnics.

El manteniment del seu equip estarà sempre controlat per AQUAROC, tant en el temps com en la forma. Vostè no ha de preocupar-se per això; nosaltres ens posarem en contacte directament per concertar el dia més adequat.  

Així mateix, estarem contínuament a la seva disposició davant qualsevol emergència que se li pugui presentar; cridi'ns quan ens necessiti i nosaltres programarem, d'acord amb vostè, el millor moment per a la visita dels nostres tècnics.

Screenshot
Screenshot

MANTENIMENTS

Te un equip de tractament d'aigua i no sap qui li pot fer el manteniment?

Nosaltres realitzarem el manteniment de tot tipus d'equips de tractament d'aigua. Truquin's i li farem un pressupost personalitzat.